TI DVA Z LYONU-FOUR HANDS A STUDENTI PLZEŇ Před šesti měsíci mě požádal učitel odborného předmětu Filip Vracovský, abych společně s Janem Horkým připravil... HOSTOVÁNÍ
MG RESTAURACE MLADÁ BOLESLAV Na okraji Mladé Boleslavi se nachází zřejmě jediná restaurace v České republice, která je součástí letiště.... HOSTOVÁNÍ
LUČNÍ PENZION ČESKÁ SKALICE Minulý týden, během Velikonoc, jsem navštívil Českou Skalici, kde se nachází stylový Luční penzion s restaurací... HOSTOVÁNÍ
STÁŽ V POLLEN STREET SOCIAL LONDÝN Před covidem jsem skoro každý rok odjížděl na pracovní stáž do zahraničí. Poslední stáž byla v roce 2018 v... Stáže
SPIELBERG ARCHLEBOV 10 a 11. listopadu byl ve znamení SVATOMARTINSKÝCH HUS. I my jsem se připravovali na akci spolu s cateringem FOOD... HOSTOVÁNÍ
NA HUMPOLCE TIŠNOV Krásné hostování u kamaráda a šéfkuchaře Oskara Klanerta, který je ikona Brna a kterého můžete občas vidět ráno... HOSTOVÁNÍ
MAKRO AKADEMIE - SALÁTY MAKRO AKADEMIE PRAHA Před prázdninami jsem stihl udělat v největším a nejprofesionálnějším gastro studiu v České... KURZY VAŘENÍ
BISTRO PAULUS A FOUR HANDS S ROMANEM PAULUSEM OLOMOUC Velice rád jsem přijmul pozvání Romana Pauluse / bývalého šéfkuchaře hotelu Alcron Praha/ na akci four hands do Bistro Paulus... HOSTOVÁNÍ
MAKRO AKADEMIE – KURZ STUDENÉ KUCHYNĚ PRAHA Můj první kurz pro amatéry a profesionály zároveň v tomto nádherném kuchařském studiu. Studio, které je asi největší a... KURZY VAŘENÍ
VINAŘSTVÍ ŠÍLOVÁ MIKULOV Velice rád hostuji v různých restaurací po České republice. Je to velká možnost pro hosty ochutnat moje jídlo, zpestření... HOSTOVÁNÍ
LANÝŽOVÝ KURZ SULICE Minulý týden proběhl v CHEFARENA kurz věnovaný lanýžům. Marketá Hrubá z firmy Lanýže od Markéty vysvětlila vyčerpávajícím... KURZY VAŘENÍ
MAKRO AKADEMIE - LEGO DEZERTY PRAHA Před prázdniny jsem stihl udělat cukrářský kurz v Makro akademii. Název LEGO DEZERTY, vystihuje moji myšlenku, že když máte...
ANGUSFARM SOBĚSUKY SOBĚSUKY V rámci seriálu Gastro & Sommelier, jsem byl osloven zdali bych nechtěl hostovat jeden večer v Angusfarm Soběsuky.... HOSTOVÁNÍ
2022 ČERVEN MOJE POSLEDNÍ MENU V LA VERANDĚ. IKONICKÉ - VÝBĚR TOP POLOŽEK K VÝROČÍ 20 LET OTEVŘENÍ LA VERANDY. La Veranda Praha
2022 - KVĚTEN PRAHA Dubnová degustace nových možných tapasů a snacků pro The Bistro. Degustační komise si vybrala zajimavé položky do nového menu. The Bistro
CHEFS DINNER PRAHA V Makro akademii se uskutečnila v pořadí již 7. galavečeře Chefs dinner. Tato večeře se měla uskutečnit v únoru,... Akce
2022 - DUBEN PRŮHONICE Dubnová degustace nových možných jídel do nového jídelního lístku. Babiččina zahrada
2022 DUBEN Jaro v pražské La Verandě mám moc rád. Těším se na rebarboru, chřest, smrže, kačenky a atd..... La Veranda Praha
2022 - BŘEZEN PRAHA Trochu Asie a Blízkého východu na talířích formou malých snacků a tapasů. The Bistro
CHEF ARENA A CHEF TABLE SULICE Jak už všichni víte, tak kousek za Prahou vznikl prostor, který se nazývá CHEF ARÉNA. Stojí za ním Karel Šimůnek a Petr Hajný a je...
2022 - ÚNOR PRŮHONICE Zimní degustace. V hlavní roli daněk, kachna, čekanka, kadeřávek, kapusta, dýně a atd..... Babiččina zahrada
2021 ŘÍJEN Po roce a půl jsem letěl do Kyjeva, provést sezonní obnovení. Naposledy jsem tam byl v únoru 2021. Bylo to složitější oproti minulé cestě,... La Veranda Kyjev
2021 PROSINEC Další podzimní degustace. Uzený jazyk, dýně, zvěřina, kachna, kadeřávek, kořenová zelenina. Hodně jsem si pohrál s malými knedlíčky, které... Babiččina zahrada
2021 PROSINEC Další degustace a další nová možná jídla. Tentokrát ne v mističkách, ale na talířích, aby vynikla. ZMĚNA JE ŽIVOT. The Bistro
2021 ŘÍJEN Skoro po roce jsme zase otevřeli La Verandu. Po lockdownu, prázdninách v Babiččině zahradě a všech pop upech. První podzimní menu na které... La Veranda Praha