Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2022 ČERVEN

Práce La Veranda Praha
01. Červen 2022
2011  	Barevná rajčata, panna cotta z mozzarelly, sušené olivy, marmeláda z malých rajčat a bazalkové pesto

MOJE POSLEDNÍ MENU V LA VERANDĚ.

IKONICKÉ - VÝBĚR TOP POLOŽEK K VÝROČÍ 20 LET  OTEVŘENÍ LA VERANDY.

2011  	Barevná rajčata, panna cotta z mozzarelly, sušené olivy, marmeláda z malých rajčat a bazalkové pesto
2008	Carpaccio z chobotnice, řapíkatý celer, rukolový krém a olivový olej
2010	Kachní foie gras, pyré z karamelizovaných jablek, maliny, malinový gel a omáčka z marsaly
2003 Losos WEST & EAST
1 chod – cibulová polévka a olivová tapenáda2 chod - hlíva ústřičná, shiitake, jarní cibule, bramborová placka a citrónovo-zázvorová omáčka
2 chod - hlíva ústřičná, shiitake, jarní cibule, bramborová placka a citrónovo-zázvorová omáčka
2012   Konfitované králičí stehno, cuketa plněná ratatouille, pyré z česneku
2005   Pečený hovězí steak, chřest, restované houby, bramborová terina a biryani béarnská omáčka
2016	Ganache z čokolády gianduja, amarettini, espuma z makadamových ořechů a pražené lískové ořechy v karamelu
2011	Levandulová panna cotta, omáčka z lesního ovoce, lesní ovoce a drcené cookies
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh