Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2022 - ÚNOR

Práce Babiččina zahrada
17. Únor 2022
Dančí hřbet, smetanová kapusta, bramborové placky, křupavé brambory, jalovcová omáčka

PRŮHONICE       Zimní degustace. V hlavní roli daněk, kachna, čekanka, kadeřávek, kapusta, dýně a atd.....

Tygří krevety s rajčaty, řapíkatým celerem, mrkví, česnekem a lilkovým kaviárem se sušenými rajčaty
Tygří krevety, papriky, fenykl, jarní cibule a bílé víno, avokádové pyré
Bramborové placky - Foie Gras, kachní konfit a dušené červené zelí
Paštika z kuřecích jater, brusinky v rumu, lískové ořechy a brusinkový gel
Paštika z kuřecích jater, pošírovaná hruška v červeném víně, vlašské ořechy a gel z červeného vína
Čekankové puky, pomeranče, zelená jablka, lískové ořechy, granátové jablko, dresing z pomerančů
Čekankové puky, malá rajčata, paprika, řapíkatý celer, pažitka, dresing z ančoviček, olivového oleje a citrónové šťávy
Lososovitý pstruh, smetanový pórek, bramborový fondant, petrželkový olej
Lososovitý pstruh, houbové cannelloni, růžičková kapusta a estragonová omáčka
Dančí hřbet, houbové ragú, kaštanové knedlíčky, crumble z kmínového chleba a anglické slaniny, zvěřinový jus
Kachní prso, bramborový fondant, růžičková kapusta, marinovaná šalotka a tymiánový jus
Kachní prso, dýňové pyré, kadeřávek, lískové ořechy, omáčka z uzeného kampotského pepře
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh