Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2021 PROSINEC

Práce Babiččina zahrada
05. Leden 2022
Terina z uzeného jazyka s petrželí, pěna z kyselého zelí a marinovaná šalotka

Další podzimní degustace. Uzený jazyk, dýně, zvěřina, kachna, kadeřávek, kořenová zelenina. Hodně jsem si pohrál s malými knedlíčky, které chci podávat jako předkrm.

Další degustace bude už zimní.

Terina z uzeného jazyka s petrželí, pěna z kyselého zelí a marinovaná šalotka
Dančí tatarák, křupavé brambory, křen, marinovaná šalotka a křenová majonéza
Houskové knedlíky plněné konfitovanou kachnou a kachními Foie Gras, restované houby a kachní glazzé
Křupavé krokety plněné kachnou a kachními Foie Gras v bramborových škubánkách, restované houby, marinovaná šalotka a kachní glazzé
Bramborové knedlíky plněné kachními Foie Gras s praženým mákem, brusinky v rumu, kachní glazzé
Bramborové knedlíky plněné konfitovanou kachnou a kachními Foie Gras, křupavé brambory, restované houby a kachní glazzé
Salát z pečené kořenové zeleniny, feta sýru, rybízu, rukoly a dresing z hořčice a medu
Ryba, barevná mrkev, fenyklové zelí, fregola a rybí velouté se šafránem
Telecí líčka na víně, kořenová zelenina, bramborová kaše s parmezánem
Dančí hřbet, kadeřávek, pastinákové pyré, křupavý pastinák, lanýžová omáčka
Dančí hřbet, pošírovaná hruška, dýňové pyré, kadeřávek a omáčka z červeného vína a badyánu
Povidlové taštičky s makovou smetanovou omáčkou
MODERNÍ ČESKÁ KUCHYNĚ, LZE PŘIPRAVOVAT I MODERNĚJNĚJI NEBO SEXY.
pruh