MAKRO AKADEMIE - LEGO DEZERTY
Čokoláda s kardamomem, čokoládový crumble, křupavá ozdoba z kakaových bobů, espuma z anglického krému
Smetanová panna cotta s rebarborovým želé, jahodové consomme s vanilkou, marinovaná rebarbora s grenadinou , jahody
NY cheesecake s tonka fazolí, gel z manga, mango espuma, cracker crumble a marinovaný ananas v tmavém rumu
Pěna ze slaného karamelu, malinový gel, maliny, malinový kaviár a limetkové bezé
Na tyto dezerty jsme připravili tyto komponenty, které jsme použili na skládání dezertů
Čokoláda s kardamonem
Smetanová panna cotta s rebarborovým želé
Pěna ze slaného karamelu
NY cheesecake s tonka fazolí
Malinový gel
Gel z manga
Malinový kaviár
Marinovaný ananas v tmavém rumu
Jahodové consomme s vanilkou
Marinovaná rebarbora s grenadinou
Mango espuma
Espuma z anglického krému
Čokoládový crumble
Cracker crumble
Křupavá ozdoba z čokoládových bobů
Ozdoby z těsta 1:1:1:1
Limetkové bezé
Na fotkách najdete dezerty, které jsem takhle vydal Já. Každý účastník si sám ,,naplejtoval´´ dezert ve svém osobitém pojetí z připravených komponentů.