Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2022 - ČERVEN

Práce Babiččina zahrada
11. Červen 2022
Zauzený losos, avokádové pyré, malá rajčata a omáčka z malých rajčat a pimenta

PRŮHONICE - Poslední letní degustace v Babiččině zahradě. 

Zauzený losos, marinovaná okurka s koprem a šalotkou, ředkvičky, křenová smetana a koprový olej
Zauzený losos, okurková salsa, marinovaná šalotka, ředkvičky, kopr a koprový olej
Studená polévka z pečených rajčat, bazalkové pesto a malá barevná rajčata
Studená polévka z pečených rajčat, bazalkové pesto a malá barevná rajčata
Studená polévka z pečených paprik, papriková salsa s červenou cibulí a kapary,  feta sýr
Studená polévka z pečených paprik, papriková salsa s červenou cibulí a kapary,  feta sýr
Studená polévka z pečených paprik, papriková salsa s červenou cibulí a kapary, tygří krevety
Studená polévka z pečených paprik, papriková salsa s červenou cibulí a kapary, tygří krevety
Divoká brokolice, hráškové pyré, bramborové krokety s hráškem a Bernská omáčka
Tarhoňa s rajčaty, bazalkovým pestem a citrónovou ricottou
Losos, kukuřice s paprikou a bylinkami, bramborové krokety, citrónovo zázvorová omáčka
Losos, divoká brokolice, podušené papriky, bramborové rohlíčky, Bernská omáčka
Králík, podušená malá rajčata, bramborové pyré, bazalkové pesto a omáčka s provensálskými bylinkami
Selečí bůček, restované houby, cibulový konfit a nastavovaná kaše
Mousse z bílé čokolády a skořice, čokoládová hlína, lesní ovoce, malinový gel
Jogurtové parfait s citrónem a jahodami, jahodová omáčka, jahody, citrónové pyré, cracker crumble a limetkové bezé
LÉTO = STUDENÉ PŘEDKRMY, SALÁTY A STUDENÉ POLÉVKY
pruh