2023/2024
Poslední den v roce, každý přemýšlí, co se událo, bilancuje, uzavírá starý rok a dává si předsevzetí do nového roku.
Rok 2023 byl velice zajímavý na setkání, práci, události a příležitosti.
Vypíchnul bych pár zajímavých akcí, které se událi a byl jsem u nich.
V lednu se nám s Honzou Horkým a Petrem Hajným podařilo obsadit 3. místo na prestižní soutěži International Catering Cup ve Francii.
V únoru jsem hostoval ve vinném bistru Beseda v Plzni, kde jsem připravoval 10 chodové TAPAS/SNACK menu.
V březnu jsem vařil v Olomouci v Bistro Paulus s Romanem Paulusem připravoval akci FOUR HANDS.
V květnu proběhlo v Praze v O2 UNIVERSUM, národní kolo nejprestižnější soutěže na světě BOCUSE D´OR, kde jsem zasedl s kolegy jako porotce, abychom našli toho nejlepšího, který postoupí do evropského kola
V srpnu jsem absolvoval 3týdenní stáž v londýnské restauraci Pollen Street Social, kterou vlastní michelinský šéfkuchař Jason Atherton.
V říjnu se nám podařilo s Tomášem Frištenským a Lukášem Sedláčkem vyhrát soutěž ACE / Aramark Culinary Excellence/ v USA ve Filadelfii.
V říjnu jsem hostoval v Tišnově u Oskara Klanerta NA HUMPOLCE.
a spousta dalšího každý měsíc……
Během roku jsem navštívil spoustu zajímavých restaurací, cestoval s rodinou, ochutnával a zkoušel nové věci.
Přeji VŠEM do roku 2024 zdraví, štěstí, splněná tajná přání, spoustu času na rodinu a přátele, mnoho zajímavých pracovních příležitostí, minimum stresu a pracovních úrazů.
Foto: Koláž z fotek z roku 2023 co jsem našel v mobilu.