Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2023/2024

Blog
30. Prosinec 2023

Poslední den v roce, každý přemýšlí, co se událo, bilancuje, uzavírá starý rok a dává si předsevzetí do nového roku.

Rok 2023 byl velice zajímavý na setkání, práci, události a příležitosti.

Vypíchnul bych pár zajímavých akcí, které se událi a byl jsem u nich.

V lednu se nám s Honzou Horkým a Petrem Hajným podařilo obsadit 3. místo na prestižní soutěži International Catering Cup ve Francii.

V únoru jsem hostoval ve vinném bistru Beseda v Plzni, kde jsem připravoval 10 chodové TAPAS/SNACK menu.

V březnu jsem vařil v Olomouci v Bistro Paulus s Romanem Paulusem připravoval akci FOUR HANDS. 

V květnu proběhlo v Praze v O2 UNIVERSUM, národní kolo nejprestižnější soutěže na světě BOCUSE D´OR, kde jsem zasedl s kolegy jako porotce, abychom našli toho nejlepšího, který postoupí do evropského kola

V srpnu jsem absolvoval 3týdenní stáž v londýnské restauraci Pollen Street Social, kterou vlastní michelinský šéfkuchař Jason Atherton.

V říjnu se nám podařilo s Tomášem Frištenským a Lukášem Sedláčkem vyhrát soutěž ACE / Aramark Culinary Excellence/ v USA ve Filadelfii.

V říjnu jsem hostoval v Tišnově u Oskara Klanerta NA HUMPOLCE.

a spousta dalšího každý měsíc……

Během roku jsem navštívil spoustu zajímavých restaurací, cestoval s rodinou, ochutnával a zkoušel nové věci.

Přeji VŠEM do roku 2024 zdraví, štěstí, splněná tajná přání, spoustu času na rodinu a přátele, mnoho zajímavých pracovních příležitostí, minimum stresu a pracovních úrazů.

Foto: Koláž z fotek z roku 2023 co jsem našel v mobilu.

Ať ten Nový rok je ještě veselejší a zábavnější než ten minulý.
pruh