Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

SNÍDANĚ & BRUNCH

22.Květen 2024

  • Délka kurzu4 hodiny
  • Cena kurzu2 900,-
  • Místo kurzuNÁRODNÍ ZEMĚDĚLSKÉ MUZEUM
  • NáročnostSNADNÉ
Květen 2024Středa 22.05.
17:00-21:00
přihlásit se na kurz
 
 
Budeme připravovat:

Vejce Benedikt – pošírované vejce na toustu se šunkou a holandskou omáčkou

Toust s avokádem, avokádovým pyré a uzeným lososem

Ricottové lívance s ovocem, smetanou a javorovým sirupem

Shakshuka – podušené papriky s rajčaty, cibulí a vejcem

Foto: z předchozího kurzu

Snídaní den začíná. Tak se přijďte naučit, jak si ho udělat hezčí.
pruh