SEPTIME
1 * Michelin, Executive Chef : Bertrand Grebaut
PAŘÍŽ
Šéfkuchař Bertrand Grébaut je zastáncem zpracovávání malých zvířat,ty zpracovává beze zbytku než třeba hovězí maso.
Jídelní lístek se zde neustále mění, koncept jejich kuchyně je založený na zpracování tzv. mikro sezónních surovin.
Čtyřchodový oběd pořídíte za krásných 40 euro. Všichni dostávají jednotné menu a máte pouze na výběr zdali chcete maso nebo rybu na hlavní chod. V jídle nebyl ani gram mouky. Jedině v chlebu, který byl kváskový. Vše je lehce stravitelné.
Kuchyně je velice malá a otevřená. Vybavena jen francouzským sporákem, grilem, konvektomatem a přenosnými indukcemi, které používají pouze na přípravu.
Samotná restaurace je jasným důkazem, že není důležitý honosný a nákladný interiér, ale to, co vám podávají na talíři a jak se o vás dovedou postarat. V jednoduchosti a přirozenosti je krása.
Bacha, nemá vůbec vývěstní štít, tak ať jí nepřejdete.