Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

Příprava na grilování: masa, marinády, omáčky a salsy

06.Květen 2024

  • Délka kurzu4 hodiny
  • Cena kurzu2 699,-
  • Místo kurzuFine Food Academy ČESKÉ BUDĚJOVICE
  • NáročnostSNADNÉ
Květen 2024Pondělí 06.05.
18:00-22:00
přihlásit se na kurz
 
Kuřecí stehna v jogurtu s kari, koriandrem a zázvorem
Vepřová krkovice s česnekem, rozmarýnem a sójovou omáčkou
Hovězí steak s barveným pepřem, rozmarýnem a whisky
Kachní prsa pět druhů koření a zázvor

Studené omáčky
BBQ
Teriyaki,
Tatarská,
Paprikový kečup
Kečup z červené řepy
Zakysaná smetana s černým pepřem a pečeným česnekem

Zeleninové salsy
Papriková s červenou cibulí,
Okurková s koprem
Člověk se učí celý život.
pruh