PER SE
3 * Michelin, Executive Chef a majitel : Thomas Keller, Chef de Cuisine : Corey Chow
NEW YORK
Thomas Keller je kulinářská ikona USA a nejen ji. Mimo Per Se má ještě druhou slavnou restauraci v Kalifornii, jmenuje se The French Laundry. Dále ještě bistro, pekárny a cukrárny Bouchon.
Vydal tři knihy, které by neměly scházet v žádné knihovně zapáleného kuchaře.
Tato restaurace se nachází na rohu Central parku a Columbus Circle v posledním patře obchodního domu a je zde i nejdražší japonská restaurace Masa.
Podávají devítichodové menu, devítichodové zeleninové menu a salon menu, což je výběr pěti chodů z tasting menu.
Kuchyně je moderní americká připravená francouzskými technikami.
Rezervace probíhá prostřednictvím Tock systému, výhodou je, že vám hned nestrhnou 100% ceny menu, jako v jiných restauracích.
Na fotkách tasting menu a jeden suplement.