PAUL BOCUSE
2 * Michelin, Executive Chef : Gilles Reinhardt
LYON
První den po soutěži INTERNATIONAL CATERING CUP jsme využili k návštěvě restaurace Paula Bocuse v Collonges au Mont d'Or. Má 3* Michelina od roku 1965. Pro Nás všechny je návštěva této restaurace, už taková malá tradice.
Letos to bylo poprvé bez velkého Paula Bocuse a tři dny po velké renovaci kuchyně a restaurace. Jelikož jídelní lístek se mění sporadicky, tak jsem si dal co jsem tu ještě neměl. Salát z celého humra a mušle svatého jakuba. Po obědem jsme klukům z kuchyně přinesli skoro už tradičně nejlepší pivo na světě. PLZEŇSKÝ PRAZDROJ. Zrovna tam v kuchyni v kuchyňském koutu jedl náš starý znamý porotce z přeminulého ročniku Catering cupu Frédérick Anton, který má 3 * Michelina a dlouholetý spolupracovník Joela Robuchona.