INTERNATIONAL CATERING CUP 2019 — den třetí
Soutěže
International Catering cup
25. Leden 2019
LYON / FRANCIE
Po brzkém ranním vstávání, snídani a přesunu do školy nás čekala poslední rozprava a pak 10 hodin vaření s naším pomocníkem. Náš pomocník je z lahůdkářské rodiny a domluvili jsme si, že v létě bychom k němu s Jan Horký jeli na krátkou stáž. Dělá skvělé klobásy, salámy, coppy a pancetty. V mezi čase vaření proběhlo oficiální focení týmů a oběd. Po uvaření jsme museli všechno zabalit a nanosit do chladícího auta ve kterém zítra pojedeme spolu s favorizovanými Francouzi. Poctivý úklid kuchyně. Teď nás čeká večeře, odjezd na hotel. Sprcha, rozprava s Tomáš Popp a Martin Svatek. Plznička na dobrou noc a spát. Zítra vstáváme ve 4:30 a půjdeme spát po půlnoci.
Nejdelší soutěžní den, ze všech soutěží co znám.