Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

INTERNATIONAL CATERING CUP 2019 — den druhý.

Soutěže International Catering cup
24. Leden 2019

LYON / FRANCIE 

           Ráno po snídani jsme vyrazili do školy pro soutěžní rondony. Pak hned autobusem do Metra, kde všechny týmy nakupovaly zeleninu na přílohu k plněnému pstruhu a vepřovému karé. Tomáš Popp ještě rychle koupil espumu láhev, kterou v zápalu balení nechal v jiném autě. Výběr byl přesně limitován maximalním množstvím některých surovin. Limit byl 100 euro a nám stačilo pouhých 40 euro. Slavnostní focení v Metru a návrat do školy, kde jsme uskladnili dnešní nákup a dostali jsme zbytek surovin. Po obědě ve škole nám byl přidělen student, ten s námi bude až do soboty. Jeho první práce byla očistit zeleninu a my mezitím navažovali suroviny na jednotlivé komponenty. V 17:30 jsme si vydrhli s Jan Horký celou kuchyni a šli do školní restaurace na večeři. Cesta na hotel, sprcha a plznička na dobrou noc. Zítra nás čeká dlouhý den a sobota bude ještě delší.

NÁSTUP DO METRA, MĚL SUPER ATMOSFÉRU. HUDBA, KORIDOR PRODAVAČŮ, RÁDOST NA TVÁŘÍCH VŠECH.
pruh