Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

HERO HERO ALMECO

Blog Press
29. Říjen 2023

ÚVALY            Jsem moc rád že jsem mohl poskytnout rozhovor pro předplatitele kanálu HERO HERO ALMECO. Firmu Almeco mám moc rád, jelikož jejich obchod nabízí neskutečný výběr všeho co potřebuji pro práci. Od drobných pomůcek pro cukráře, přes odbornou literatůru, silikonové formy a suroviny na výrobu cukrářských výrobků. A nezaměřují se jen na cukráře, ale i na zmrzlináře a pekaře.

Cukrařina mě baví. A když se naučíte základy, tak můžete pokračovat dál a dál.

Kdo má předplatné, tak si může přečíst se mnou rozhovor v záložce hosté. A krom toho, tam najdete spoustu zajímavých informací, receptů, článků, rozhovorů, které by vám neměli utéct.

Předplatné je 7 euro, což je je sympatická částka za informace, které tam najdete.

ODKAZ NA ROZHOVOR : ZDE

 

Jedna otázka a odpověď z rozhovoru

Spousta kuchařů považuje přípravu dezertů za “nutné zlo”. Vy však patříte nejen k nejlepším kuchařům, ale i cukrářům u nás. Vaše talíře hrají všemi barvami, dezerty už na první pohled působí lehce a svěže a jejich provedení je natolik precizní, že má člověk na chvíli pocit jako by byla škoda ten skvost na talíři sníst. Kdy a v čem Vás uchvátila cukrařina?

Cukrařině jsem přišel na chuť a oblíbil si ji v Londýně, kde jsem se naučil přesnosti a technice, která je opravdu potřeba. 

Na cukrařině se mi líbí možnost si hrát s chutěmi, texturami a designem dezertu, a to zvláště u restauračních dezertů. Pokud si dobře připravíte mise en place, tak můžete dezerty skládat doslova jako lego. Líbí se mi, jak si mohu v dezertech stupňovat chutě. Navíc já nejsem fanouškem příliš sladkých dezertů. I z tohoto důvodu najdete v mém dezertu vždy něco sladkého, něco kyselého, něco křupavého atd.

INFORMACE A VZDĚLÁVÁNÍ. TO JSOU TY SPRÁVNÁ SLOVA, KTERÁ NÁS DOKÁŽOU POSUNOUT DÁL.
pruh