FRENCHIE
1 * Michelin, Executive Chef : Greg Marchand, Head Chef : Austin Brian Johnson
PAŘÍŽ
Pro nás jednoznačně vítěz ze všech šesti restaurací našeho výletu.
Restaurace je velice malá, ale vtěsná se do ní 30 lidí. Dělají dva seatingy. První v 18:30 a druhý 20:30.
Večer podávají pouze pětichodové menu a spolu se vším a před dezerty je z toho osmichodové menu za příjemných 72 euro.
Jídlo bylo sezonní ale vyladěný do všech detailů. Sem se musím ještě někdy vrátit.
Personál je strašně přívětivý. Na place obsluhují tři číšníci a v kuchyni je pět kuchařů (2 na studený a dezertech a 3 na teplé kuchyni).
Dejte si pozor ať to nepřejdete. Zdání klame a zvenku to nevypadá, že se za dveřmi skrývá takový gastronomický skvost.
Naproti mají ještě takovou "rustikální" pobočku Bar a víno a o 20 metrů dál Frenchie to go. Nečekejte, ale něco za 5 Euro. Je to velice kvalitně připravené.