ELEVEN MADISON PARK
3 * Michelin, Executive Chef Daniel Humm.
NEW YORK
Do této restaurace jsem se zamiloval. Letos je restaurace na 5. místě TOP 100 restaurací dle Pellegrino. EMP je nádherná, elegantní restaurace s vysokými stropy. Tady nemusíte mít oblek, stačí smart casual. Byli tam i mladí lidé v tričku a plátěných kalhotách. Opravdu restaurace, která myslí nato, abyste byli oblečeni v tom, v čem se cítíte dobře. Při příchodu na stole najdete krabičku ovázanou provázkem. V ní jsou tradiční čedarové cookies. Pak už to je 19 chodové menu připravené ze sezonních potravin a zakončené testováním čokolády, z kterého mléka je vyrobena, tradičními čokoládovými preclíky s mořskou solí a láhví pálenky z jablek. Správně, jablečná pálenka a můžete ji vypít kolik chcete. Dříve stálo menu 225 dolarů bez tax a tipů. Nyní stojí 295 a včetně pití (voda, káva), tipy a taxy. V průběhu menu vás vezmou podívat se do kuchyně. Mají pro to speciálně vyhrazený koutek a připravují tady něco speciálně pro vás.