Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

CO BUDE DÁL?

01. Březen 2024
PRAHA             Firemní stravování byla velice zajímavá zkušenost a myslím že i oboustranně úspěšná spolupráce. Já se chci vrátit do segmentu HOREKA, kam mě to pořád táhne, mám tam co říct a ukázat.
 
V tuto chvíli není žádná pevná nabídka na stole.
 
Chci najít práci, která mě bude bavit, oslovovat a bude to výzva.
 
Nyní se budu věnovat práci, kterou mám rozdělanou. Ať již jsou to články, kterými pravidelně přispívám 5 let do sobotní přílohy MF DNES.
 
Dále
-hostování v restauracích po celé republice
-gastrokoučink, poradenství a spolupráce
-privátní vaření doma nebo při oslavách
-kurzy vaření ve školách vaření
-privátní kurzy vaření
-privátní cukrářské kurzy / dezerty/
-privátní kuchař na víkend nebo dovolenou
-pomoc s kuchařskými soutěžemi
a atd...
 
Také se chci vrátit k práci na kuchařské knize, která stále zůstává rozpracována.
 
Dále se připravovat s Honzou Horkým a Petrem Hajným na soutěž International Catering Cup do Lyonu.
 
Pokud někdo měl zájem o navázání spolupráce nebo chtěl využít mé služby, tak se podívejte se na moje nabídku služeb.
 
Kontakt : radek@radekdavid.cz
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh