CHEF TIME FEST
V úterý odstartoval 5. ročník oblíbeného zimního food festivalu. Na programu jsou dva CHEFS TABLE/ 5 chodová večeře s 5 ti šéfkuchaři/, dva duely/ dva šéfkuchaři vaří proti sobě ze stejných surovin/ .
CHEFS TABLE MENU
Paštika kuřecí játra, hruška, brioška, perník
Jan Beneš– restaurace Hospůdka U Štěpána - oficiální stránka
Candát s řepou a koprovkou
Petr Hajný
Konfitovaný černý kořen, velouté, strouhané lanýžové vejce
Jan Kvasnička– restaurace La gare
Křepelka, foie gras, albufera, černý česnek, petržel, rakytník
Marek Šáda- restaurace Bellevue
Čokoláda, mučenka a maliny
Radek David – La Veranda Praha, Babiččina zahrada, The Bistro
O vína se staral Tomáš Brůha.
Poděkování patří i týmu Petr Vlásek a jeho kolegům, kteří nám pomáhali s přípravou a výdejem.
Vaření bylo skvělý, díky pomocníkům a skvělé partě v kuchyni. Tak jako vždy jsme vydali chod a šli jsme si sednout k hostům festivalu. Nový manager Petr Urban zachoval tento systém, který tu praktikoval jeho učitel Karel Šimůnek
Já si střihnul oblíbenou disciplínu a hrál jsem si na ,,piškota,, a dělal dezert.
Jako vždy se můžete podívat na fotky, které nafotil můj ,,dvorní fotograf,, a oficiální fotograf festivalu Food Photographer - M. Gottwald