BEHIND
1 * Michelin, Executive Chef Andy Beynon
LONDÝN Restaurace se nachází na okraji London Fields v Hackney.
BEHIND je první restaurace Andyho Beynona, která byla otevřena v říjnu 2020 v lockdownu na 10 dní. Po pouhých 20 dnech otevření získala svou první michelinskou hvězdu. Andy pracoval 15 let v nejlepších michelinských restaurací v zemi / Claude Bosi, Jason Atherton, Phil Howard a Michael Wignall/.
Restaurace nabízí jedno posezení pro 18 lidí na oběd a jedno posezení na večeři. Všichni hosté sedí u jednoho stolu barového sezení a dostávají jídlo ve stejnou dobu. Rezervace je na stejný čas a až přijdou všichni tak začnou plejtovat jídlo. Hosté mají výhled do kuchyně a jsou plně ponořeni do kulinářského zážitku. BEHIND nabízí hostům možnost nahlédnout do "zákulisí" do kuchyně, kde jim šéfkuchaři servírují všechny chody. Podává se degustační menu o šesti a osmi chodech postavené na rybách, udržitelných mořských plodech a využívá to nejlepší z britských produktů.
6 chodové polední menu stojí 54 liber a podává se pouze ve čtvrtek a v pátek.
8 chodové menu podávají v sobotu na oběd a od středy do soboty na večeře.