Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

BEHIND

Restaurace Velká Británie
16. Duben 2023

1 * Michelin, Executive Chef Andy Beynon

LONDÝN                   Restaurace se nachází na okraji London Fields v Hackney.

BEHIND je první restaurace Andyho Beynona, která byla otevřena v říjnu 2020 v lockdownu na 10 dní. Po pouhých 20 dnech otevření získala svou první michelinskou hvězdu. Andy pracoval 15 let v nejlepších michelinských restaurací v zemi / Claude Bosi, Jason Atherton, Phil Howard a Michael Wignall/.

​Restaurace nabízí jedno posezení pro 18 lidí na oběd a jedno posezení na večeři. Všichni hosté sedí u jednoho stolu barového sezení a dostávají jídlo ve stejnou dobu. Rezervace je na stejný čas a až přijdou všichni tak začnou plejtovat jídlo. Hosté mají výhled do kuchyně a jsou plně ponořeni do kulinářského zážitku. BEHIND nabízí hostům možnost nahlédnout do "zákulisí" do kuchyně, kde jim šéfkuchaři servírují všechny chody. Podává se degustační menu o šesti a osmi chodech postavené na rybách, udržitelných mořských plodech a využívá to nejlepší z britských produktů.

6 chodové polední menu stojí 54 liber a podává se pouze ve čtvrtek a v pátek.

8 chodové menu podávají v sobotu na oběd a od středy do soboty na večeře.

www.behindrestaurant.co.uk