Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2019 PODZIMNÍ MENU ll

Práce La Veranda Praha
22. Prosinec 2019
Tuňák, avokádové pyré, espuma ze sójové omáčky, kaviár z yuzu, ředkvičky

Pokračování podzimu a druhé podzimní menu.

Tuňák, avokádové pyré, espuma ze sójové omáčky, kaviár z yuzu, ředkvičky
Uzená kachní prsa, kompot a gel z rakytníku, čekankové puky a cibulový crumble
Pečená kachní játra foie gras, kdoule, pyré z datlí medjool, drcená brioška a glazé s lékořicí
Pečená barevná řepa, brusinkový gel, granátové jablko, mandarinky a pečený kozí sýr
Uzený sumec, estragonový krém, barevná nakládaná mrkev, uzená zakysaná smetana a křupavá žitná sušenka
Krém z pečeného celeru, vlašské ořechy, granny smith, lanýžová espuma, černý lanýž
Krém z pečeného celeru, vlašské ořechy, granny smith, lanýžová espuma, černý lanýž
Smažený černý kořen, 5ti minutové vejce, pečený pórek, bramborové pyré a krém z pórku
Siven arktický, ravioli plněné bramborami, mrkvové pyré, barevná mrkev, beurre blanc s citrónovým tymiánem
Variace z perličky: Pečené prso a křupavý závitek plněný konfitovaným stehnem, stroček, kapusta, dýňové pyré, glazé s pomerančem a badyánem
Hovězí roštěnec, černý kořen, konfitovaná šalotka, pěna z polenty, omáčka z černých lanýžů a kachních foie gras
Hřbet z daňka, topinambur, kadeřávek, rakytníkový gel, glazé z jalovce a kandovaného zázvoru
Marinovaný ananas, banánový dortík, mučenka, zmrzlina z mučenky a jogurtová espuma
Cremeux z bílé čokolády, kávy a karamelu, gel z amaretta, křupavé čokoládové boby a čokoládovo kávový šerbet
Dýňový cheesecake, citrusové plody, gel z pomerančů a mandarinky, zmrzlina z tonka fazolí a medová oplatka
Barevné období, když se listnaté stromy začnou zabarvovat. A v kuchyni je to taktéž.
pruh